logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-10-24 23:33
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
A fitnesz és testépítés magyar bajnokai
Magyarország legnépszerűbb sportjai közzé tartozik a fitnesz, a testépítés! A magyar, nemzetközi, és világsikereknek se szeri, se száma, így méltán mondhatjuk el, hogy egyúttal ez az egyik legeredményesebb sportnak számít. További részletek a linken!
Radar ajánlat
Bomba jó
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-09-16 18:54
SzakemberDIRECT kiemelés Top csomag 365 nap tripla marketing
Esztergom
0 Ft
Hogyan találtam állást a SzakemberDIRECT-en?
Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet!
Radar ajánlat

Feladva:2018-03-26 15:49
Tárnok
23 499 000 Ft
Érd Tisztviselőtelepen családi ház eladó
Érd központjában, vonat és busz közlekedéshez közel Családi Ház Eladó! Pest megyében, Érd Tisztviselőtelepen, ELADÓ 432 m2-es összközműves-, két utcára nyíló telken, átlagos állapotú, 110 m2-es (hasznos: 98m2), 4 szobás, kétszintes, dupla komfortos, CSALÁDI HÁZ. Az ingatlant elrendezése a következőképpen alakul: alsó szinten előszoba, közlekedő, fürdőszoba, 2 szoba, konyha, felső szinten közlekedő, fürdőszoba, gardrób, 2 szoba található. A ház 1990-ben épült téglából, 2011-ben részleges felújításon is átesett: teljes víz-, villany és fűtés hálózata-, az összes nyílászáró (kivéve alul a két szobában), alsó szinten a komplett fürdőszoba és a tető (tetőszerkezettel együtt) ki lett cserélve. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról gázcirkó gondoskodik, de a picében megvan a helye a vegyes tüzelésű kazánnak. A füvesített, gyümölcsfás teleken található még egy 20 m2-es garázs. Tágas, világos helyiségeinek és remek elrendezésének, kellemes, környezetének köszönhetően kiváló választás lehet mindazok számára, akik a kertvárosi életérzést keresik a fővárostól nem messze. Elhelyezkedése ideális, pár méterre a főúttól, bolttól, tömegközlekedéstől. A közelben iskolák, óvodák, boltok, orvos, gyógyszertár, pár perc alatt elérhetőek. Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel. Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján és hétvégén is.

Feladva:2018-03-26 14:28
Tárnok
32 990 000 Ft
Nagycsaládosok, befektetők figyelem
Nagycsaládosok, befektetők figyelem! Pest megyében, Tárnokon, 1190 m2-es összközműves telken, kétszintes, dupla komfortos, JÓ állapotú, tégla építésű, 114 m2-es igényes családi ház ELADÓ. A házat szép tágas, napfényes terek jellemzik, az alsó szinten előszoba (5,11), konyha-étkező (19,1), nappali (19,2), közlekedő (5,14), WC (2,17), fürdő szoba (6,1), külön WC, szoba (7,7), a felső szinten nappali (11,31), 2 szoba (13,98/10,15), gardrób (0,25), fürdőszoba (befejezetlen,kiállások vannak csak meg 5,12) és egy terasz (3,2) található, kisebb átalakítással akár KÉT GENERÁCIÓ számára is alkalmas lehet. 2006-ban épült (30-as POROTHERM) téglából, került rá 5 cm-es dryvit szigetelés, 15 cm-es kétrétegű üveggyapot tetőszigetelés, héjazata cserépfedéses. A tulajdonosa saját maga építette saját célra (hozzáértő lévén) minőségi anyagokból, hozzáértő szaktudással, a ház tele van egyedi, ötletes megoldásokkal, külső színezése viszont már az új tulajdonosra vár. Jó minőségű műanyag nyílászárók vannak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A ház fűtése több megoldással is kivitelezhető: gázcirkó (meleg víz ellátásért is felelős), kandalló, padlófűtés. Riasztónak és klímának a kiállás ki van építve. A teleknek 30% a beépíthetősége, ezáltal a meglévő ingatlan mögé még egy lakóépület építhető. A telek szépen karbantartott, terasz, kerti grill, és egy medence teszi kellemesebbé a mindennapokat. Tágas, világos helyiségeinek és remek elrendezésének, kellemes, nyugodt környezetének köszönhetően remek választás lehet mindazok számára, akik a kertvárosi életérzést keresik a fővárostól nem messze a nyugalom szigetén. Elhelyezkedése ideális, pár száz méterre a főúttól M7 feljárótól, bolttól, tömegközlekedéstől. A közelben iskolák, óvodák, boltok, orvos, gyógyszertár, pár perc alatt elérhetőek. Vevőinknek szükség esetén kedvezményes hitelt biztosítunk teljes körű ügyintézéssel. Várom megtisztelő érdeklődését a hét minden napján és hétvégén is.

Feladva:2018-03-20 14:27
Tárnok
49 999 Ft
Pcfactory. MInden számitógépünk kitűnő áron!
MINDEN PC FACTORY SZÁMITÓGÉP 3ÉV GARANCIÁVAL Kérésre Minden eleme módosítható, és bővíthető a számitógépnek. A számitógéphez tetszőleges, akár az áruházunkban nem szereplő kiegészítőket is be tud rendelni tőlünk, amennyiben ilyen előfordulna, írja bele megjegyzésébe a rendelés végén, és ajánlattal fogunk választ írni rendelésére. A termék kép csak illusztráció! Alaplap Integrált CPU ASROCK D1800M Processzor Intel® Dual-Core Processor J1800 (2.41 GHz) Memória 4GB/1600Mhz Háttértár1 120GB SSD Optikai meghajtó Nincs Videokártya Intel® 7th generation (Gen 7) graphics Ház MIDI ATX 400W